Víctor López Ferrando

email

github

Víctor López Ferrando

Matemàtiques, informàtica, política i divulgació

Català   |   English RSS

Benvinguts a la Contrarellotge matemàtica!

Aquest article està extret de la pàgina de la Contrarellotge matemàtica, el projecte de concursos matemàtics online que acabo de presentar.

És un plaer per a mi donar-vos la benvinguda a la Contrarellotge matemàtica!

Inspirat per les Proves Cangur, i també pels concursos de programació, fa temps que volia portar els concursos matemàtics al món online. Les contrarellotges són concursos amb problemes d'estil test, en què tothom participa alhora, i en què els problemes s'han d'anar resolent un rere l'altre.

Amb l'objectiu de difondre les matemàtiques, el seu aprenentatge i gaudi, anirem organitzant concursos periòdicament. Els concursos vindran de tres en tres, un per cada nivell: 2n d'ESO, 4t d'ESO i 2n de Batxillerat. A més, els concursos seran temàtics, és a dir, la majoria d'enunciats seguiran un tema comú com a fil conductor.

Aquest és un projecte nou, en fase BETA. Això significa que poden sorgir alguns errors en el funcionament de la web, i per això us demanaré paciència. Però també significa que el projecte està obert a noves idees i propostes (ja en tinc algunes en ment), i totes seran ben rebudes.

Espero que us agrade la proposta, us apunteu a les contrarellotges que anirem preparant i feu difusió entre els vostres amics i companys!